Bada och bygga.

Efter en någorlunda lugn start på dagen så bar det av mot Hertsö Badhus tillsammans med B&A för att både simma och slappa lite i vattnet. De muskler som sedan i måndags fortfarande värker behövde få sig lite rörelse, och resten av min kropp njöt av att kunna flyta och få vara så nära viktlös som jag kommer att komma. Hur härligt som helst alltså. Den främsta fördelen med hertsö badhus på förmiddagarna är att det är väldigt lite folk där då, så vi hade med vissa undantag hela bassängen för oss själva.

Sen bar det av mot stan för att frossa i buffén på Baan Thai, som var precis så god som jag mindes att den var. Efter att ha ätit för mycket var det platt i sängen för en siesta. Dels för att undvika den värsta värmen på eftermiddagen, men även för att jag var så otroligt mätt.

Kvällen har spenderats hos Fam P med att göra lite förberedande arbete inför morgondagens altanbyggande. Orden den är sned användes flitigt men efter några timmars slit så var det så jämt som det var “lönt”. För det kommer ju att sjunka lite på vissa ställen och stiga på andra. Efteråt blev det resterna av den glassbomb som jag hade med mig som fika till tv-måndagen, något som lilla M var väldigt intresserad av att titta på när jag åt den. De är ju så lättroade i den åldern 🙂