Modeblogg

Nu blir det mode här i bloggen. För det har tagit hela 2 år och en massa letande i alla butiker jag har kunnat hitta, men äntligen så har jag hittat ett par nya sandaler som uppfyller de “krav” som jag har haft. Man skulle ju kunna tro att de svämmar över med sandaler till både höger och vänster på försommaren och under hela sommaren, men för män är detta utbud väldigt torftigt rent generellt. I alla fall så länge man inte vill ha rena “gummisandaler” som om man går barfota i samlar upp allt fotsvett till en liten sjö som man trampar runt i.

Idag blev det nämligen en tur till Skokanonen, och där på en hylla hittar jag de sandalerna jag vill ha. De har “gelkuddar” i trampdynan som gör det väldigt behagligt att gå i dem. Alla spännen är i läder med mjuka nylonkuddar på insidan för att inte skava på foten och kanske det viktigaste: Sulan där foten faktiskt rör vid är av mjuk och ventilerad läder så ev fotsvett försvinner snabbt, eller rättare sagt, den uppkommer inte alls.

Så även om bara halva dagen har gått så är detta en väldigt bra dag.