Sista träningen

Idag så var det dags för den sista träningen som jag kunde göra på mitt 4 månaders kort, och det var faktiskt lite sorgligt när jag gick där ifrån. Att jag inte kommer att vara tillbaka där på ganska exakt 2 veckor. Men kortet för sommaren är, efter en del krånglande, inköpt och nu är det bara att vänta tills den 1 Juni. Jag provade även mitt “nya” styrkeprogram, och mina muskler hatar mig lite lätt nu. Så jag är nöjd. När det väl drar igång igen så blir det 60 minuter styrka(klockade det idag) och 50 minuter crosstrainer. Schemat blir Söndag, Tisdag, Onsdag och Fredag med övriga dagar som vilodagar.

Nu är det bara en vecka kvar till “lanseringen” av HLRC’s hemsida, som förhoppningsvis kommer att bli en lugn tillställning. Det kommer inte att vara så mycket information på den just nu, men det är inte mitt område. Nu i veckan skall jag även sätta rejäl fart med CAMM’s hemsida, då det är en modul som jag vill testa där. När den testen är gjord så är det dock endast några enkla grepp så är förhoppningsvis även den online, när de så väljer att säga att den skall vara det.