Premiär på balkongen

Att det är varmt är väl en liten lätt underdrift, och mer än en gång har jag gått ut lite mer påklädd än vad man egentligen borde. Fast samtidigt så är det väldigt skönt att värmen nu äntligen har kommit och idag så var det “premiärfika” på balkongen. Möblerna åkte ut redan i onsdags faktiskt, då jag ville ha plats när bokhyllorna levererades, så de fick sin invigning idag. Det enda jag saknar där ute (och faktiskt även inne i lägenheten) är en mjuk fotpall, men det kanske blir att köpa det i sommar så jag verkligen kan utnyttja balkongen.

Idag var annars min sista konditionsträning på mitt 4 månaders träningskort. Det har denna gång faktiskt blivit rejält utnyttjat, så de pengar jag tidigare år lagt på träningskort har hämtats in. Den sista dagen är först imorgon och då skall jag testa att köra mitt nya träningspass för att se vad kroppen tycker om det. Det blir även två veckors uppehåll nu, för jag skall köpa det “sommarkort” som inte är giltigt förrän den 1 Juni. Så det kommer att bli intressant att se vad “rapporterna” på lördagar visar.