Bara liiite till.

Lördag och då är det dags för denna veckas avslöjande.

  • BMI: 33.06 (33.32)
  • Vikt: 102.4 kg (103.2 kg)
  • Wii ålder: 31 år (35 – 32 – 34)

Så nästan ett kilo till bort, vilket gör att mitt “mål” under veckan som kommer är att gå ner hela 0.2 kg för att nå ett BMI på 33. Så vi får se hur det går nu i veckan när mitt träningskort tar slut på måndag. Igår så testade jag lite nya saker när det gäller sommarens träningspass, och med någon ev justering så tror jag det är spikat. Det blir endast en typ av pass som är ca: 45-60 minuter styrka + 45 minuter crosstrainer, och så skall det köras 4 gånger per vecka. Tanken är att styrketräningen skall vara det primära, så crosstrainern är bara för rörelse och lätt kondition.

Igår var jag annars extremt nördig och lekte med min mailserver som aldrig förr. Den har fungerat bra, men det finns ju bra och sen finns det bättre. Det kan alltid fungera bättre. Just för närvarande så håller jag på att släppa på mer direkt trafik till den utan att gå via andra system som den gör just nu. Förhoppningen är att det skall ge mig lite mer manöverutrymme med email alias, filtrering och sortering. Men vi får se hur det går, då jag måste komma ihåg att LTU’s mailservrar kollar all ingående post.