Nya bokhyllor på plats

Efter mycket väntan då dök då äntligen mina nya bokhyllor upp. Totalt tog det lite mer än 2 timmar att sätta samman dem och få dem på plats. Den största tiden spenderades med att just få dem på plats och någorlunda vågräta. Men jag är väldigt nöjd, och förutom att de sväljer mer saker så verkar mitt vardagsrum nu vara lite större.

Min nya bokhylla

Då mitt golv är sin egen variant av hela havet stormar så stod de inte ens i närheten rakt. Min första tanke var som tidigare att tvinga fast dem i väggen så de stod rakt, men den lösning som jag funderade ut var lite mindre våldsam. Jag inhandlade vadderade plattor(som runda möbeltassar fast större och rektangulära) och med dessa så stöttade jag upp bokhyllorna så de stod plant. Det går att se genom de små vita “tussarna” längst ned. Det kanske inte var det snyggaste, men det fungerar och jag behövde inte dra fram slagborren. En mer stilig och permanent lösning håller på att tas fram, men tills dess så fungerar dessa utmärkt.