Låååång väntan.

Idag är en speciell dag. En väldigt speciell dag. Det är en dag då de snälla transportgubbarna(och kanske gummorna) från IKEA skall leverera min nya bokhylla. Tekniskt sett är det 3 bokhyllor som skall komma. Problemet, om man får lov att kalla det så, är ett de levereras först ikväll mellan 17-21 och fram tills dess har jag inte mycket att göra mer än att vänta på dem. Skall iväg en sväng på träning, men utöver det så är väntan min huvudsakliga syssla idag.

I måndags blev jag färdig med den absolut sista förändringen på HLRC’s hemsida, och sedan igår har jag lagt manken till att även få klart dokumentationen. Det enda som är lite större som är kvar är att göra de screencasts så de som skall använda hemsidan får lite hjälp i starten. Målet är att ha allting klart på måndagen den 24:e maj, som är lite av en inofficiell leveransdag.

Och när en hemsida nu är klar, så riktas blicken snabbt om till nästa som jag har lovat att fixa. Den kommer dock inte att vara klar förrän i slutet av juni, så det är lite lugnare just nu på den fronten.