Jag kan gå.

Dagens träning gjorde att det sista släppte när det gäller min hälsena, så nu är det bara mitt vänster knä och en till sena i högerfoten som skall bli bra. De har den senaste veckan fått ta några smällar då jag inte har haft jämn belastning. Dock så lär de ju återgå snabbt nu när jag kan gå ordentligt, även i trappor.

Nu har även sista veckan för mitt träningskort på Stil påbörjats, för på måndag om en vecka så tar det slut. Än så länge har jag inte lagt väldigt mycket tankar på hur jag skall fortsätta, men det lutar åt att jag kommer att ta att nappa på Stil’s sommarerbjudande att träna juni, juli och augusti för 900kr. Det startar först den 1 juni så jag kommer att få två veckor med vila, vilket inte är helt fel faktiskt. Jag har nu kört hård konditionsträning i 3 månader med totalt 16 timmar aktiv träning per vecka. Något som är mycket även för elitnivå i valfri sport, och 3 månader är inte någon kort tid direkt. Så en paus på två veckor kommer säkert att vara uppskattat av kroppen.

Vilken träning det blir sen har jag inte bestämt ännu, men det blir inte mer stenhård konditionsträning. För min arbetspuls för 20 minuter med samma belastning på crosstrainern nu är runt 110 och i början av februari låg den på 175. Så konditionsträningen har fungerat.

1 comment

    • MrCrazy on May 11, 2010 at 10:52

    halleluja och så talar vi i tungor ett tag… nej jag tänker inte skriva massa knasig tecken här… det e inge kul.

Comments have been disabled.