Jag? Nörd? Neeeeee…

Efter gårdagens sensationella vägning så blev det faktiskt en riktigt lugn dag, som inkluderade en middagslur på närmare 3 timmar. Förstår inte varför man inte tar fler sådana. Efter tuppluren så blev det dock en massa gjort, även om det är en massa saker som ingen annan än jag kommer att se. Jag uppgraderade det program som för statistik på alla mina hemsidor, och jag har även gjort de första förberedelserna till att slå samman denna blogg med min “huvudsida” på www.cargobay.se som är extremt underutnyttjad. Lade senast in något där innan “jullovet”. Den kör Drupal så jag är inte helt säker på vilket system jag vill använda i fortsättningen. Dock så kommer snart version 3.0 av WordPress som skall inkludera några av de saker som jag har saknat men som finns i Drupal.

Allt detta för att dra ner på underhållet av servern, som är relativt stort just nu. Främst är det dock så jag får igång min delade kalender och adressbok som jag vill. Där är det dock fortfarande massor med nördande kvar innan jag får det att fungera som jag vill. Ibland är det bra att ha en hobby som aldrig slutar att utmana en, och som inte kostar ett öre. Förutom el då alltså…