Öööö… jag förstår inte riktigt

Det är ju lördag igen, så vägning står på schemat som vanligt. Siffrorna denna gång blev följande.

  • BMI: 33.32 (33.70)
  • Vikt: 103.2 kg (104.4 kg)
  • Wii ålder: 35 år (32 – 34 – 29)

Något äldre, och det har främst med ett test att göra. Men det som är lite förvånande är nedgången på 1.2 kg denna vecka. Inte för att vara extremt grov i munnen, men hur i hela h-vete gick det till? Endast halva mängden träning mot en vanlig vecka, extra mycket soffliggande och mer än lite extra okynnesätande… Så jag kan tappa vikt genom att sitta stilla och äta onyttigt?? Varför fungerade inte det tidigare.

När jag tänker efter så har nog ämnesomsättningen ökat rätt kraftigt sedan jag började träna för nu snart 4 månader sedan och den stannar ju inte av direkt bara för ett uppehåll på 3 dagar, samt det viktigaste är den stenhårda kontroll jag har på maten numera. Oavsett så är jag nu endast 1 kg från mitt BMI mål på 33.00 som skall vara avklarat om 2 veckor.