Bra start

Efter en lite längre sovmorgon än vad som är vanligt(sov hela vägen till 07:10) så bar det faktiskt iväg till Stil för att testa hur hälsenan tycker om lite lätt träning. Styrketräningen var absolut inga bekymmer, då jag endast behövde släppa en övning för vaderna som nog inte skulle ha fungerat så bra. Men allt annat i mitt pass är från midjan och upp så där var det inga bekymmer. På konditionssidan får det bli några små ändringar. Cykeln fungerade utan problem och så även bandet för att gå. Dock kommer jag inte att jogga alls, utan det får bli gång i 5 km. Crosstrainern fungerade bra, men jag behövde sänka belastningen två steg och så även hastigheten.

Så summan av det hela är att en övning har försvunnit från mitt styrkepass, sänkt två nivåer på konditionen och 10 rpm långsammare rotation. Men det var allt. Med detta så bör jag kunna återgå till mina normala tider, så får vi se när det går att öka igen. Det känns dock bra och en lätt värme runt hälsenan är ju en typiskt bra indikation på att det läker för fullt.

Idag är det dock dags att sitta på kontoret igen. Något som säkert blir lite roligare då jag nu har min bärbara med mig för underhållning och faktiskt lite jobb.