Lekstuga

Med en ny dator så är det väldigt svårt att inte göra något annat än att leka med den så mycket det bara går. Något som faktiskt behövs då jag försöker lära mig alla kortkommando och andra saker som OS X har för sig. Ibland förstår jag dem inte riktigt och tycker de är dumma, fast det är mest troligt att det är jag som är dum. Än så länge har jag fått 90% av inställningarna att fungera så som jag vill ha det. Det som är kvar är kalendern, adressboken och roliga Widgits som jag kan spendera timmar att surfa efter. Dock är det mesta av det som är kvar sådant som jag måste fixa på min luddserver först innan de blir funktionella på min bärbara.

Hälsenan börjar nu kännas tillräckligt bra för att köra igång med träningen igen imorgon. Det blir en lite lättare sådan och som inte kommer att följa det “schema” som jag har satt upp. Just nu lutar det mest åt lätt gång, lite lätt cykel och några styrkeövningar för överkroppen. Men nu är det dags att spela lite Secret of Mana igen.