Nästan som julafton.

En väldigt lugn och trevlig promenad till Beijer som slutade i att det inte blev något köpt. Främst för att de inte hade den storlek och typ av planka som jag ville ha, så jag ville inte chansa. Det som var bra i det hela var ju att min hälsena fick lite välbehövlig träning. I början så kände jag av den lite, fast när jag kom hem igen så kändes den inte alls. Så även om det inte blev ett inköp så var det en bra tur ute i det fria.

Väl hemma så ringde det en trevlig man på dörren. Med sig hade han två mystiska paket, och i dessa paket som blev väldigt snabbt öppnade så fanns min splitter nya Macbook Pro. Faktum är att jag sitter just nu och skriver detta på den. Som alltid skall den ju döpas till något, och för denna så blev namnet Miranda. Något som gör att den även passar in bland mina tre andra datorer Persephone, Ariel och Osiris. Nåja. Detta är skönheten.

Miranda

Miranda sover...