Bra återhämtning

En natts sömn gjorde väldigt mycket för hälsenan märkte jag. Inte för att jag är färdig och klar att börja träna igen, men det är uppmuntrande framsteg som görs. Hela dagen har gått åt att sitta stilla och jag kommer att fortsätta med det fram tills på fredag. Då skall jag testa hur det är att träna lite lätt igen och det är styrketräning + jogg på schemat då, även om jag endast kommer att gå de 5 km. Eller hur långt det nu går. Får se helt enkelt.

Märkte i morse att jag har kompenserat med vänsterbenet lite väl mycket, främst för att det blev en hel del promenader igår, så vänster knä värkte. Ytterligare ett tecken på att det är bra att ta det lugnt i några dagar och låta kroppen återhämta sig. Lite synd bara att det är stillasittande vila som behövs, så jag kan inte gå ut i det härliga vädret vi har just nu. Men det kommer fler soliga dagar får vi hoppas.

Annars är det en massa jobb som görs, och spelande när jag behöver en paus på en timme eller så.