Skadad… WOHOO!!

Då var den första riktiga skadan gjord när det gäller träningen. Dagens styrka + löpning började hur bra som helst, men när jag började jogga så kände jag att det drog lite i höger hälsena. Dum som jag då var fortsatte jag att jogga 3 km till, något som jag får ta smällen för nu. Det har dragit till sig ordentligt nu, och jag är lätt invalidiserad. Att röra sig “plant” går rätt bra, så länge det inte är några skarpa kurvor, men trappor är långt ifrån lätta nu. Upp går någorlunda okej, men ner är ett mindre spektakel. Natten kommer den att behandlas med tigerbalsam och strumpa på, så får vi se om det blir någon träning alls imorgon. Tänker ju inte vara korkad en andra gång och skada mig ännu mera, för när väl en sak i kroppen säger till så ligger ju troligen det mesta andra nära gränsen.

Idag gick även min beställning till IKEA iväg, och det är endast en veckas beräknad leverans på mina nya bokhyllor. Så nu måste jag ta mig ner till beijer och skaffa en 2 meter lång bräda så jag enkelt kan fästa tippskydden i den istället för att ställa mig och borra massor med hål i betongen. Lite borrande kommer det ju att bli för att få brädan på väggen, men det blir inte mer än 3 hål.

Och allt detta gör ju att jag ser enormt fram inför helgen, både före och efter 🙂

2 comments

  • Liza on May 3, 2010 at 18:37

  Aj då, du får köra enbart styrka överkropp i morgon annars och/eller kanske cykla lite lugnt utan så mycket motstånd (inget alls??) så får du lite rörelseträning i alla fall som kanske mjukar upp lite.
  Ta’t lugnt bara!

  • Linus on May 3, 2010 at 18:57
   Author

  Det kommer troligen att bli att ligga på soffan eller bara att promenera runt lite ute så jag får den där rörelseträningen. Turligt nog skall bli massa sol imorgon, så man kan vara ute och njuta av det samtidigt.

Comments have been disabled.