Första spelet inköpt

Det blev ingen cykeltur till Elgiganten igår. Det blev att åka bil istället, fast inte utan att jag fick förtjäna turen först då jag ett tag tappade känseln i min högra fot. Men ibland så måste man offra sig. Handlat blev det i alla fall. En Wii Classic Pad, och igår kväll så köpte jag mina första 1000 Wii Points. Något som var väldigt enkelt gjort genom konsolen direkt. Då ett SNES spel kostar 800 poäng(eller drygt 80 kr) så blev det ett jag längtat efter att få spela igen: Secret of Mana. Det blev minst 3 timmars spelande igår och det kommer att bli en massa nu under förmiddagen under tiden som det tvättas.

Idag är annars en dag som det händer mycket på. Tvätt, träna, födelsedagsfika, laga matlådor och så även lite jobb. Ingen rast och ingen ro, men det är som sagt skönt att ha mycket att göra ibland.

Det var inte endast inköpet på Elgiganten igår som blev av, jag lyckades även sälja en av mina två markör hyllor så nu måste jag beställa de nya som jag hade tänkt från ikea. Problemet som det är nu är att jag dock har kvar en relativt stor markör hylla som jag inte riktigt vet var jag skall placera. Det blev en snabb modifiering igår av möblemanget i sovrummet, så den står för tillfället där. Även om det ser lite konstigt ut, så är det i princip den enda platsen jag kan ha den. Fördelen är dock att nu kan jag beställa och sätta samman de nya hyllorna exakt där de skall vara, då den väggen är helt tom. Något som även ser lite konstigt ut…

2 comments

  • MrCrazy on May 2, 2010 at 12:32

  KASSSssssssssss…* Det första spelet man köper är ju Zelda till SNES… arrrgh!!!

  • Linus on May 2, 2010 at 21:54
   Author

  Kanske det kanske. Men i Zelda till SNES kan man inte levla, och skall det skaffas ett Zelda så är det 1:an till NES 😉

Comments have been disabled.