Excelent!

Efter att nu ha spenderat ett antal timmar med min nya Wii Classic Pad, så måste jag helt enkelt säga att detta är nog det bästa tillbehöret någonsin. Förutom då Wii Shop Channel där man kan köpa alla dessa roliga spel. Jag saknar fortfarande tre, fyra stycken spel som jag vill ha men som inte finns att köpa. Dock är det inte så att värden går under för det. Den är väldigt skön att hålla i och att inte behöva ha den ansluten till mitt Wii utan till handkontrollen gör att man kan krypa ner ordentligt i soffan och spela. Ett väldigt bra köp med andra ord.

Nu då jag behöver införskaffa nya bokhyllor, där en smal Billy skall vara ett vitrinskåp, fanns det plötsligt ett litet behov att åka norröver för att titta på de dörrar som finns till Billy serien. Trodde jag. Jag verkar alltid lyckas vilja köpa saker från IKEA precis månaden efter de har utgått ur sortimentet, och så även denna gång. Hade hoppas på att köpa en fin dörr med träram och lätt frostat glas, men numera finns det endast två typer av dörrar. Antingen är det med aluminium ram eller så är det vit folie ram. Inget annat. Och då jag inte vill ha något mönster i själva dörren så minskades mina alternativ till endast ett. Så nu skall jag beställa även därifrån så kanske om en vecka eller två har jag fungerande bokhyllor igen.

I andra glädjande nyheter så har det uppskattade leveransdatumet för min Macbook Pro flyttats till den 7:e maj, så redan till helgen kan jag ha fått börja leka med min nya älskling.