Blurb…

Det är lite “off”. Det är iaf så det känns. Varför vet jag inte. Mest troligt har det att göra med den låtsassnö som just nu faller utanför mitt fönster, och därmed är den härliga solen gömd bakom molnen. Dock så verkar det inte påverka mitt lätta återhämtade, och jag kan stolt meddela att min koordinationsförmåga som jag trodde jag hade förlorat i Gällivare har kommit tillbaka. Så nu är jag bara precis “normalt” klumpig som jag brukar vara.

Det skall snart dras iväg på festligheter, så som bara det går att festa loss med en småbarnsfamilj med vänner. Relativt lugnt är alltså ledordet, men det passar mig faktiskt perfekt då mina vilt festande dagar är över. Kanske till och med slår på stort och köper en Pepsi Max och pimplar loss på den under kvällen.

Under dagens träning som var styrka + löpning så bestämde jag mig till 99% vad jag skall använda det presentkort jag har haft på Elgiganten i nu snart ett år till. Det får bli en Wii Pad och lite Wii Points så jag kan köpa och spela lite av de gamla härliga nintendo klassikerna som finns att tillgå. The legend of Zelda är nog bland de första som kommer att införskaffas. Så härliga minnen…