Lätt återhämtat

Att en så pass enkel sak som en resa upp till Malmberget kan ta så mycket ur en. Har aldrig gått in i dörrkarmar eller slagit te-koppen mot tänderna så mycket som jag har gjort sedan igår kväll. Och det är inte bara att det nuddas, utan det är full fart som gäller. Dagens träning återställde lite av balansen. Det blev inte pilates som det brukar vara på torsdagar då det är medlemskväll med “öppet hus” på Stil så jag valde att flytta gårdagens missade konditionsträning till idag istället. Så en liten återgång till ett mer normalt själv, hur normal man nu skall klassa mig.

Förberedelser inför valborg är nu gjorda, och för en gång skull har jag hållit det väldigt enkelt. En marinerad köttbit och så skall jag lägga samman en liten potatis/bönsallad till det. Det har ibland varit väldigt avancerat och även om det blivit gott så ligger min fantasi just nu väldigt lågt, så mitt mål var att det skulle vara så enkelt det bara går. Måste ut och köpa lite potatis, men utöver det så finns allt redan i skafferiet och så.

Fick även idag ett så pass definitivt förhandsbesked som det går på leveransen av min Macbook Pro, som är den 10 Maj. Den skall ju skeppas från irland. Så slutet av denna vecka och hela nästa vecka kommer jag att vara lite lätt rastlös då jag önskar att den redan var levererad.