Tillbaka till normaliteten

Det blev ganska exakt 24 timmar som jag var borta, och den större delen av det spenderades i antingen bilen eller i sängen på hotellet. För det blev hotell denna gång och inte ett värdshus. Dock var det samma byggnad. Hur går detta ihop? Ganska enkelt faktiskt. Gällivare Värdshus är numera Liza Hotell, och även om det mesta är sig likt så har de “uppgraderat” rummen lite. Fast i övrigt så var allt som vanligt.

Mötet blev längre och mer intensivt än vad jag räknade med, dock utan att vara en besvikelse. Det var väldigt många saker som kom upp och några smådetaljer som skall förändras samt några större saker som även de skall skapas. Inget som är direkt svårt, men det kommer att krävas lite meditation så jag inte behöver göra om det flera gånger.

En sak som definitivt kommer att märkas snart, närmare exakt på lördag, är att vikten har gått upp. För det första så åt jag lite (läs mycket) väl gott på hotellfrukosten, trots att min “vanliga” frukost fanns som ett val. Det blev istället allt annat. Under en hel timme satt jag och gottade mig, och kvällen innan var inte mycket bättre. Så man kan lugnt säga att vågen inte kommer att vara snäll på lördag. Det har dock redan planerats in ett träningspass imorgon och ett på fredag så min förhoppning just nu är att ligga på +/- noll.