Iväg till ingemansland…

Då skall jag snart starta denna månadens åktur norröver till Malmberget för att imorgon hålla utbildning på LKAB FoU. Har under förmiddagen suttit och gjort det utbildningsmaterial som behövs, som dock inte är så väldigt svårt. Lite texter och en pdf fil som skall läggas in och testas så det går väl. Det “roliga” är ju att då jag fortfarande är utan en helt fungerande bärbar dator, så får det bli att ta med en bok eller så för att läsa på Värdshuset. Om det nu blir värdshuset, men det hoppas jag på att det blir.

Imorgon skall det som sagt utbildas vilket jag tror tar runt 1,5-2 timmar innan vi är klara, och sen blir det kanske även några extra diskussioner om smådetaljer som behöver fixas. Det roliga i det hela är dock att när denna sak är klar är det bara de screencasts som jag skall göra som återstår i detta projektet, även om jag inte får slut på arbetsuppgifter. Det är ju en till hemsida som skall skapas och där ligger jag lite risigt till med tid, men på något sätt skall jag få det att fungera. Nu blir det iaf att packa en väska och klä sig inför de otroligt roliga 23 milen upp.