Lugn söndag igen.

Dagarna försvinner väldigt snabbt när man faktiskt har saker att göra. Dagens aktiviteter vad först att baka två omgångar bröd, vilket nu har resulterat i 4 limpor som ligger i min frys. Minns inte exakt hur länge det är sedan jag började baka mitt bröd själv, men det är minst 5 år sedan. Men det bästa är att det är ca 10 med att hälla samman i en bunke och sedan 75 minuter i ugnen, varefter det hela är klart. Så morgonens arbetsinsats var kanske inte den största.

Sen blev det även träning idag som vanligt, och det ligger nu faktiskt på en rätt lagom nivå där det mer börjar bli “vardagsträning” än den konditionsträning som jag startade med. Och häri sitter ett litet dilemma. Skall jag öka belastningen så det åter igen blir hård konditionsträning, eller skall jag låta det vara som det är? Just nu lutar jag åt att inte hålla på och ändra på för mycket, då det positiva ändå sker med viktnedgång, minskat “omfång” på kroppen och lagom trötta muskler. Det som kanske måste läggas till är en kontrollerad “misshandel” från en av massörerna på stil nu innan sommaren så ev knutor och annat får sig en omgång.

Nu startar annars en väldigt aktiv vecka. Det är möten, träning, utbildning i Malmberget och även starten på Maj månads födelsedagsanhopning.