Onwards!

Lördag igen och dags att erkänna vad Wii Fit plattan sade till mig idag.

  • BMI: 33.80 (34.12)
  • Vikt: 104.7 kg (105.7 kg)
  • Wii ålder: 34 år (29 – 31 – 34)

Så ytterligare ett helt kilo ner på en vecka, vilket nu gör att jag har inte vägt så här pass lite sedan många många år tillbaka. Och det roliga är att nu börjar det synas ordentligt även på kroppen att där det tidigare fanns något att “ta tag i” har blivit mindre. Så nu är nästa mål ett BMI på 33.00 om 1 månad, vilket innebär en nedgång på 0.6 kg per vecka, som är den takten jag vill hålla. Åldern stack iväg idag igen. Främst för att jag fortfarande “svajar” lite i testet där man skall stå helt stilla i 30 sekunder. Men det blir sakta men säkert bättre.

Då jag idag nådde mitt mål på 34.0 så skall jag fira detta med att göra scones och rent allmänt njuta i soffan denna morgon.