Skakigt värre.

Då har jag hoppat, och nu finns det inte någon återvändo. I eftermiddags så beställde jag min nya dator, och med en viss leveranstid så om 3-4 veckor kommer jag att ha den att leka med. Så nu kommer det att vara en väldigt lång väntan känns det som på min blänkande fina Macbook Pro. Fast det var inte utan en viss nervositet jag klickade på “skicka beställning” och därmed debitera mitt kort med en kostnad på närmare 12.000kr. Men direkt efteråt så kändes det helt okej.

Annars har dagen gått åt att läsa dokument på närmare 40 sidor om CAMM, vars hemsida jag nu på något magiskt sätt skall sätta samman på en månad. Att sätta upp hemsidan som sådant är inte svårt i sig, utan det är hur informationen skall organiseras som är det största bekymret. Och sedan att komma på hur man skall få folk att lägga in information, för det är något som jag vet att de flesta på LTU är extremt dåliga på att göra. Så det kommer att bli en kamp att få det att fungera bra.

Ikväll blir det annars mest att ta det lugnt, titta på lite Doctor Who och sätta samman en annons för mina två markör bokhyllor och den artistbokhyllan som jag har i förrådet som skall säljas. Ingen som behöver något?