Sålt.

Det är hemskt vad man kan vara effektiv när man vill vara det. Lade igår upp en annons på blocket för min innebandyklubba och mina inlines, och nu lite mer än 24 timmar senare är de båda sålda. Innebandyklubban såldes för att jag helt enkelt inte använder den längre, och inlines:en för att de orsakade mitt armbrott sommaren -07 och jag har sedan dess vägrat att ta dem på mig. Så två saker som mest samlar damm är jag nu av med. Det är nästan så man vill leta reda på mera, men samtidigt så börjar det ta slut på grejer att sälja. Det enda jag vet att jag har kvar är en “böjd” bokhylla, som i sig är väldigt snygg, men något som jag inte har haft uppsatt på över 5 år. Och sen är det mina befintliga markörbokhyllor som jag skulle vilja sälja och köpa nya som kan svälja lite mer dvd:er och böcker.

Så nu skall jag bara komma på vad alla dessa pengarna skall gå till. Just nu funderar jag seriöst på att ta dem ner till Bishops Arms och göra av med lite av dem på några Erdinger och en Queen Size Burger.