Loot the looooom!

I klassisk Munchkin anda så har jag loootat looomet, typ. Eller hur man nu skall säga det. Efter en massa månader med att hålla mig själv på mattan så gick det helt enkelt inte längre att hålla emot Play.com’s fina priser på både det ena och andra. Så detta blev mitt loot:

The loot

Nästan löjligt billigt för väldigt många saker. Juvelen i lootet är Doctor Who boxen med alla specialavsnitt från förra året fram till att den nya doktorn Matt Smith tar vid efter David Tennant. Men även säsong 1 och 2 av The big bang theory och att inte förglömma Star Trek XI, som är en av de få “filmserier” som jag äger alla filmer i. Även den förkastliga Star Trek V, fast den är ju bra på ett väldigt dåligt sätt. Och. William. Shattners. Agerande. Är. Ju. Bäst. Punk.

Det som fortfarande “saknas” är säsong 1-4 av den nya Doctor Who, som även om den finns som en trevlig box får vänta till nästa lön så jag inte blir helt barskrapad denna månad. Vill ju kunna äta något den kommande månaden…