Utan växel.

Usch. Nu är jag inne i ett sånt där hemskt läge igen där jag sitter i soffan och har tråkigt och inte kan komma på något att göra. Eller rättare sagt, inte kommer igång med något att göra. Jag har massor med små roliga projekt som ligger och väntar, men samtidigt så är orken(eller kanske viljan) absolut noll i att sätta igång med det. Tror det har lite att göra med att jag “blev klar” med HLRC’s hemsida nu i helgen och även om jag nu skall snabbt bygga en liknande för CAMM så är jag lite fast i att inte komma någonstans.

Det som dock blir gjort är träningen. Ytterligare ett bra pass kände jag idag, och solen hjälper till att komma upp. Dock inte lika kraftfullt som igår då jag glömde dra ner gardinen, men det är mer energi och en mer vaken hjärna som jobbar på. Vägningen för “dagsformen” var faktiskt väldigt bra, då den normalt brukar gå lite lätt uppåt efter jag har vägt mig på lördagen och då “kan” gotta mig lite. I söndags så gottade jag mig med en hel påse nachochips, även om samma effekt uppstod som med påskgodiset. Tror det faktiskt snart är dags att baka en ny omgång bullar så jag har något att gotta mig på när suget sätter in. Kanske till helgen, för det är även dags att baka bröd.