Uppe med tuppen

Vad som har hänt idag vet jag inte riktigt, men det jag definitivt vet att dagen startade kl 5 imorse. Detta av endast en anledning: Solen. Vid denna tid bestämde den sig för att gå upp och med full kraft lysa upp mitt sovrum och därmed även börja värma upp det. Som om det inte är nog varmt i lägenheten. Tankspridd som jag var igår så glömde jag dra ner mörkläggningsgardinen som gör att kroppen inte vaknar till liv och vill upp samtidigt som solen. Så det var till en viss del mitt eget fel. Men mest solen.

Annars så har det varit en lugn dag rent generellt. Träning direkt på morgonen där jag nu kan kan jogga 2 km utan att varken benen protesterar eller att andhämtningen blir för kraftig. Men den får ligga kvar där hela denna vecka och kanske även nästa. Efter det så skall det dock bli 3 km löpning och 2 km “powerwalk” i det 5 km program som jag använder. Kommer att bli en intressant dag när hela sträckan joggas.

Ikväll är det F1 som skall tittas på och dagen till ära har jag gjort en av mina “sockerchocks” äppelpajer, men den är gjord helt laktosfri då jag fortfarande har kvar ingredienser sedan jag bakade bananmuffins till dopet.