Färdig…

FÄÄÄÄÄÄÄÄRDIG!!!!!

Som hon som satt på pottan sa. Helgen i sin helhet har spenderats till att arbeta, och det har blivit rejält med arbete faktiskt. Så pass mycket att jag nu kan säga att jag är till 99% klar med jobbet som skulle göras, och det en veckan innan jag hade projekterat att vara klar. Så inte bara är jag färdig, jag har även en vecka över. Den sista procenten är saker som jag inte är helt nöjd med och vill fixa, men det är ingen annan än jag som vet och ser det. Lite perfektionist över det hela…

Nu är det ju inte så enkelt att det bara kan lämnas vind för våg, utan det skall skrivas dokumentation och även göras utbildningsmaterial. Och ja, det skall även hållas utbildningar. Det “svårare” kommer att vara de screencasts som jag skall göra som en del i utbildningsmaterialet, och de måste göras på engelska har jag kommit fram till. Inte för att det är svårt i sig, men jag måste ju skriva ett manus så jag inte babblar bort mig för mycket på onödigheter.

Och en ny krönika är skriven. Den går att hitta här.