Wops…

Det är lördag. Det är dags att väga sig. Vågen sa hoppsan denna vecka.

 • BMI: 34.12 (34.51)
 • Vikt: 105.7 kg (106.9 kg)
 • Wii ålder: 29 år (31 – 34 – 42)

Så minus 1.2 kg på en vecka är väldigt mycket, men min misstanke är att det förra veckan var lite större för att jag frossade i mig en massa sushi precis kvällen innan. På det hela är jag dock väldigt nöjd. Det går sakta men säkert nedåt, och jag är nu extremt nära mitt mål att komma under ett BMI på 34 innan mitt träningskort tar slut om 3 veckor. Endast 0.4 kg till skall bort enligt den trevliga Wii Fit plattan.

En annan “detalj” som dykt upp är att jag nu är på det minsta hålet av de två som jag gjorde nya i december i mitt bälte och jag slogs av, det ändå angenäma problemet, att till hösten så kan jag stå utan byxor som passar mig. De är redan på gränsen till för stora, men om det fortsätter så här under sommaren så har mitt midjemått minskat med ungefär 12-13 cm på ett år. Det ligger nu på 8 cm mindre än i september i fjor när sommarkläderna fick hängas in i garderoben.

2 comments

  • Karin on April 18, 2010 at 08:42

  Wow, vad duktig du är! Jobbar själv med graviditetskilona och har precis kommit tillbaka efter födelsedag och påsk. Denna vecka har det gått riktigt bra.

  • Linus on April 18, 2010 at 15:42
   Author

  Tackar. Jo, påsken är en väldigt jobbig sak när man skall ta sig nedåt i vikt 🙂 Och just nu så siktar jag på att när det är min födelsedag om ungefär 3 månader att då ha gått ur deciton klubben. Vilken jag säkert kommer att gå med i igen under dagen jag fyller år 🙂

Comments have been disabled.