Massa mynt.

Det som kan kallas min spargris med mynt har nu tömts. Mynt som jag har sparat på sedan mer än 4 år sedan har nu blivit elektroniska siffror på mitt konto. Bara några kronor kort om 3000. Dock så har den inte ökat på väldigt länge då jag extremt sällan har kontanter på mig, än minde använder dem i butiker.

“Problemet” jag har haft med dem är att jag inte har vetat vad jag skulle göra med dem. Den första idén jag hade var att köpa kläder för dem. Sedan har det varit datordelar eller möbler. Ett tag i höstas så tänkte jag att de skulle gå till en civ.ing. ring som går på 3700kr, fast samtidigt så tror jag inte att jag skulle använda den för att vara rätt att tappa bort den. Så det har inte varit något planerat. Nu har jag dock bestämt mig, och därmed så sattes de in. De tillsammans med min skatteåterbäring skall finansiera mitt köp av min Macbook Pro och det är nog det första som jag tänkt att de skall gå till som jag är nöjd med. Även om inte skatten kommer på ett tag och jag istället använder lönen för att köpa den, så är det tanken som räknas.

Har även suttit och “porrsurfat” på ikea och kommit fram till en massa saker som jag vill köpa, men inte har plats till. Främst är det ett helt sovrumsmöblemang och nya bokhyllor till vardagsrummet. Summan hittills är på 20.000kr vilket inte är billigt som helhet, fast samtidigt så måste jag då sälja både mitt nuvarande sovrumsmöbelemang(180 säng + sängram, två små byrålådor och en stor byrålåda) och de två markör hyllorna jag har i vardagsrummet. Inte som behöver något inom en relativ snar framtid???

3 comments

 1. Hur mycket hade du tänkt ta för sängen?

  • Linus on April 15, 2010 at 17:51
   Author

  Har inte tänkt på det så mycket men runt 4000. Det är för sängram, madrasser, bäddmadrass och ribbottnar. Det är nämligen en resårmadrass så det behövs ram+ribbbotten.

  • MrCrazy on April 16, 2010 at 11:56

  man “porrsurfar” inte på Ikea… man “fin”surfar…. att du aldrig lär dig =P

Comments have been disabled.