Pucko…

Och då menar jag inte den väldigt beroendeframkallande chokladdrycken. Höll på att sätta teet i halsen(lite lätt bara) när jag läste detta: http://gt.expressen.se/nyheter/1.1951157/kristian-biffen-lindberg-hittad.

Så en person som var “borta” har “hittats” i Thailand på semester med sin flickvän. Nog för att vi i sverige ibland kan vara dumma, och ja, misstag kan ske att vissa i hans familj inte visste var han var exakt. Men det som jag höll på att sätta teet i halsen för är hans systers kommentar precis i slutet:

Nu ska vi göra allt för att han ska komma hem

Varför då??? Här är en vuxen man som frivilligt och gissningsvis något planerat tillsammans med sin flickvän åkt på semester för att stanna borta till slutet av April. Varför skall hans syster göra allt för att han skall komma hem? Han har redan planerat för att komma hem i slutet på April, vilket är ungefär 2 veckor bort. Jag tycker hon istället kan ta en valium och sätta sig ner i 2 sekunder, innan hon tvingar hem sin bror i förtid bara för att hon är hysterisk.

Åter igen har min tro på mänskligheten fått sig en törn.