Från noll till massor

Här trodde man att det skulle bli en lugn dag, men det har hänt massor idag.Här är lite av det.

Ryktena stämde som har florerat ett tag nu, och idag släppte Apple de uppdaterade versionerna av sina Macbook Pro. Efter lite funderande så har jag bestämt mig för att köpa den billigaste varianten av de två som finns, då det endast skiljer 70GB hårddisk och 0.2GHz på processorn i prestanda men 3000kr i pris. Det som dock är väldigt trevligt är att de numera kommer med 4GB internminne och ett batteri som varar i hela 10 timmar. Då jag har bestämt mig för den billigare varianten så kommer den att inhandlas när lönen kommer om två veckor. Så snart har jag en bärbar dator igen.

Sist men inte minst har den blomma jag fick av Anders & Boel i somras bestämt sig för att blomma. Igår så såg man att det var en knopp på väg, och när jag vaknade imorse så såg det ut så här.

Knopparna kl 06:30

Och gissa hur det såg ut bara en timme senare…

Knopparna kl 07:30, dvs helt utslagen...

Det tog alltså mindre än ett dygn för den att gå från “jag skall snart slå ut” till att slå ut helt och hållet. Här är två lite mer inzoomade bilder.

Blomma i närbild

En till närbild

Snyggt eller hur?

1 comment

    • Stina on April 13, 2010 at 19:19

    Men så lustig liten blomma! O jag som inte ens trodde att den där sorten kunde blomma!

Comments have been disabled.