Åter runt i hamsterhjulet

Det är kanske bara just denna vår, men jag kan ärligt inte minnas att det “hänt” något som förändrat mitt liv denna vår. Ja, jag började träna. Det har faktiskt blivit väldigt mycket träning för att vara helt ärlig, men utöver denna så tycks veckorna se ut på samma sätt gång på gång. Inga nya massivt roliga historier. Dock så klagar jag inte. Jag har (för tillfället) ett väldigt bra jobb, mat i kylskåpet, en varm och bekväm lägenhet och hälsan har aldrig varit bättre. Det jag saknar är endast den där “dumma” saken som man kan skratta åt i flera år som kommer. Fast den kanske kommer i sommar… eller i höst… vem vet.

Lördagens dop var väldigt trevligt. Förutom att Molly imponerade med att sova genom det hela, så kom jag ihåg både trosbekännelsen och fader vår från min konfirmationstid som nu är 16 år sedan. Indoktrinerat något??? Dopfikat efteråt var väldigt gott och jag fick chans att prata väldigt nördigt i någon timme.

Morgonen började väldigt intressant med styrketräning och det var väldigt mycket folk i lokalen. Jag vet inte exakt, men det verkade vara någon form av utbildning av gyminstruktörer eller liknande. I börjar var det lite distraherande då de stod och pratade precis bredvid maskinen man skulle ta ut sig på, fast det gick över. Löpningen sedan gick väldigt bra. 3 km gång i rask takt(5.6 km/h) och sedan 2 km löpning(8.5 km/h), och för en gångs skull så kändes inte benen som stela, tunga pinnar utan som att de faktiskt var konstruerade för att kunna springa med.