Urg…

Stress, stress och mera stress. Riktigt varför jag har denna stress har jag inte den blekaste aning om, men den är där. Tog 3 extra timmars sovmorgon imorse bara för att se om det blev lite bättre, och visst hjälpte det lite. Men bara lite.

Oavsett stressnivån så blev det iaf vägning som vanligt.

  • BMI: 34.51 (34.45)
  • Vikt: 106.9 kg (106.7 kg)
  • Wii ålder: 31 år (34 – 42 – 31)

Så inte mycket har förändrats de senaste 2 veckorna, vilket jag dock inte är så förvånad över. Det har varit lite väl mycket utsvävningar i onyttigheter, där påskgodiset nog har varit den största. Det kan ju även vara dessa utsvävningar som har ställt till det i kroppen och ökat stressen, men veckan som kommer nu skall jag vara extra noga med att följa de tider och den mathållning som jag har bestämt mig för. Efter idag iaf, för snart är det dags för dop med tillhörande dopfika.