Äntligen fredag.

Med uttrycket äntligen fredag så brukar det innebära att man får lugn och ro och slappna av över helgen. Det är inte riktigt så för mig, då jag fortfarande har en hel del att göra på hemsidefronten men även andra småpunkter som måste fixas. Anledningen till uttrycket är att jag ikväll åter skall finslipa mina “skills” med att göra sushi rullar. Jag har längtat hela veckan till denna dag, då jag har suktat efter det lite väl länge nu känner jag. Dock håller jag receptet enkelt denna gång. Bara gurka och “imitations crabsticks”, men jag gissar att jag kommer att bli tokmätt på även det.

Idag så testade jag annars en ny linux distribution. Eller inte ny som sådan, utan ny för mig. OpenSUSE. Jag måste säga att denna imponerade väldigt mycket på mig, även om jag endast har lekt med den i 2 timmar än så länge. Vi får se om det bli att leka mer med den över helgen eller om det mer lutar åt att hålla på med ludd och hlrc. Tanken är inte att ersätta Fedora som jag just nu har, utan inför framtiden då jag kanske kan installera om min dator på LTU med detta operativsystem. Hemma så skall ju den stationära ersättas av en bärbar Macbook Pro, så snart de släpper de nya varianterna dvs. Ryktet säger åter igen att det skall ske på tisdag, fast ärligt talat så tror jag det först när jag ser det.