Lättare.

Då var man mycket lättare än för bara någon timme sedan. Inte direkt jättemycket kanske då det endast är kalufsen som har blivit nedtagen på en nivå som jag tycker om. Börjar faktiskt bli riktigt bra på att klippa mig själv nu med trimmern, även om det inte är “perfekt”. Fördelen med en tokkort frisyr på 1 cm är ju att det bara tar en vecka sedan har för långa hår slitits bort och det hela har jämnat ut sig.

En upptäckt jag dock gjorde imorse är att min våg behöver nya batterier. På de få timmarna som jag har varit vaken har min vikt pendlat totalt 3 kg, där jag i det värsta fallet gick ner lite mer än ett halvt kilo mellan två vägningar som var direkt efter varandra. Då lokala gravitaitonsfält och att godiset från påsken kanske flyter omkring i den 5:e dimensionen kan vara förklaringar, så tillgriper jag Occam’s razor och antar att batterierna som nu är närmare 8 år gamla behöver bytas.