Jag döööööör

Nej, det är inte en förkylning som vi män inte alls klarar av. Jag vet inte vad det är, men jag har under hela dagen gått med stickande smärta i “hjärnan” precis ovanför och lätt bakom höger öra. Väldigt otrevligt. Det gör inte ont jämt utan kommer med mellanrum på 15 till 60 sekunder, vilket gör det mer störande än ont. Fast det har som sagt pågått under hela dagen, och less är en sak jag nu börjar bli på det. Mest troligt är det bara en nackmuskel som inte är helt med då jag inte sovit så bra de senaste 3-4 nätterna, och på önskelistan står att denna natt bli en bra en och att smärtan försvinner.

Imorgon är det annars dags för “nästa man till rakning”. Eller inte rakning kanske, men åtminstone trimning. Håret på skalpen har börjat bli lite väl långt nu, och det hjälper ju inte direkt att värmen har kommit åter till norrbotten för svetten kommer i stora vågor under den något tjocka kalufsen. Speciellt när det tränas. Så det skall fixas imorgon, och om inte denna natt blir bättre så kanske det löser sig när jag har mindre hår, för det är ju trots allt i skalpen jag har ont.