Full fräs

Det går fort nu. Klockan är redan 19 när detta komponeras och jag har inte knappt påbörjat allt som jag tänkte göra idag. Det är ju inte så att jag bara suttit och väntat, utan det har skett saker och ting. Mail hit och mail dit. Mera uppdatering av datorer. Bakat inför dopet, och så vidare. Och då har jag inte ens påbörjat att jobba för idag. Det är det som står på schemat för resten av kvällen. I alla fall efter att jag provat lite av det som bakats och även packeterat det inför lördag.

Träningen idag var väldigt underbar till att börja med, då jag var helt ensam i hela konditionssalen. Fast det ändrades och i några minuter där var det en väldig trafik på “yngre” människor(inte helt säker på att de ens var över 18) som sprang omkring. Då var det väldigt tur att jag hade min mp3 spelare som blockerade bort de störande ljuden. Men det främsta var att det nu kändes bra igen efter det att klockan ställdes fram en timme, vilket har varit något som ställt till det lite i hjärnan och på orken.