SLUT!

Nu är äntligen godiset helt slut, och jag är så less på vad choklad, vingummi, hallonbåtar och allt vad det heter att jag bara vill spy. Längtan är numera efter saker som faktiskt har både en trevlig smak och inte får en att känna sig om en luftballong, som äpplen eller bananer. Så chockterapin har åter igen fungerat måste jag säga. Till och med påskägget åkte in i garderoben igen så fort det var tomt, för jag kände den där lätta illamående känslan bara jag såg det. Nästa år får det bli något mer normalt som att baka bullar och kakor som inte gör att man mår apa.

Som ni säkert har märkt har temat ändrats på bloggen, och det är bara ett av de stegen som jag har tagit för att förändra bloggen. Galleriet med bilder från förr är borta, för att jag använder inte det längre. Främst för att jag inte fotar så mycket längre, men kanske främst för att de bilder jag faktiskt tar hamnar här direkt i bloggen. Med det nya temat och en extra plugin så är även krönikorna borta från “framsidan”, och kan istället hittas i menyn längst upp under just “Krönika”. Tanken jag har är att framsidan skall vara för “Personligt” och “Arbete”. Men vi får se exakt hur det blir i slutändan. Inget är skrivet i sten. Det skall även tillkomma 2 olika RSS feeds. Ett för framsidan och ett för krönikorna.