Rensa ut ordentligt

Träning. Detta härliga sätt att rensa hjärnan och kanske främst nu i påsktider allt det godis som har samlat i magen. Första träningen sedan i onsdags och jag är så härligt pigg att det knappt är sant. Vanligtvis brukar det vara jobbigt när man har fått en längre vila, vilket det även var lite i början, men denna gång kändes det faktiskt väldigt härligt. Belastningen kändes knappt, utan det var bara att trampa på hela tiden. Det kanske hänger samman en del med den stigande värmen och att snön nu äntligen börjar försvinna. Nog för att jag tycker om när det är snö, men nu räcker det faktiskt. Mera vår åt folket.

Veckan som kommer är en aktiv sådan. Jag har äntligen fått tag i alla användare och lösenord och skall under veckan se till så att grunden för HLRC’s hemsida kommer igång. Sen kommer det jobbiga. Det skall utbildas på systemet, och efter mycket tänkande så kommer det att bli ett antal screencasts(video där man ser skärmen och hör min ljuva skånska stämma). Så det måste skrivas manus och noga räkna ut exakt vad jag skall visa i de olika delarna. Detta är nog det jag är mest nervös inför, men det går säkert bra till slut.

Och det skulle egentligen ha varit en krönika idag, men jag har inte fått samman något som jag känner att jag kan publicera. Dessutom har jag börjat tveka lite inför sättet jag skriver dem. Är inte helt säker på att de skall ligga “mitt i” resten av det nonsens som dyker upp här, utan det kanske vore bättre om de hade sin egna lilla avdelning. Så det skall funderas lite mera….