Datornördande

Då har jag fått en hel (eller kanske mer halv) dag med att datornörda mig. Det har installerat, uppdaterats förändrats, vridits, snurrats och så vidare med alla de datorer som jag har tillgång till. Främst är det servrar på ludd där jag leker med så många olika saker just nu att det börjar bli nästan lite väl komplicerat. Men några projekt är faktiskt väldigt nära att vara avslutade, så det skall bli riktigt roligt att få börja pilla på något nytt.

Dagen har annars gått åt att sova. Sova, sova och åter igen sova. Varför har jag ingen aning om men det har blivit totalt 3 tupplurar medan jag väntat på att datorerna skall kompilera klart. Det verkar som att de behövdes för jag kände mig inte alls pigg när jag vaknade, men nu är det, relativt, full fart på mig. Hjärnan känns klarare än på länge.

Även om kvällen kommer att tillbringas lite i det datornördande som är hobby, så kommer lite att gå till att göra jobb. Det måste förberedas och funderas på installationen som är på gång inom kort. Mycket som skall fixas helt enkelt.

2 comments

  • MrCrazy on April 3, 2010 at 07:25

  men frågan är… vad leder allt installerandet, förändrade saker, vridandets och snurrandets till? Du får översätta det du har gjort till “simpel svenska” och berätta för mig 😉

  • Linus on April 3, 2010 at 08:40
   Author

  Det leder till… absolut ingenting. Det bara är… lite zen aktigt 🙂

Comments have been disabled.