Mot ledigheten!

….and beyond. Typ. Det är inte så lätt att längta efter röda dagar på det som vanligtvis är arbetsdagar när man inte styrs av dem, men livet är hårt för de som är slavar under stämpelklockan så jag skall inte klaga. Nu börjar jag komma in i en nivå igen med träningen där det känns mycket lättare sedan jag höjde belastningen. Det är lätt att man är frestad att höja den då, fast det skall jag faktiskt undvika i ytterligare 2-3 veckor. Vi får se hur det går då. Jag håller ju på att öka mina 5 kilometers gång till löpning och det räcker nog och blir över med förändringar för kroppen. Lite snäll får man väl vara.

Det jag dock ser fram emot att imorgon inhandla året inköp av godis för att fylla mitt påskägg. Årets enda inköp av godis som brukar bli sådär lagom stort. Just för närvarande så är det runt 2 kg som behövs för att fylla mitt ägg, och det brukar räcka precis så pass länge som påsken är. Det kanske inte är det nyttigaste som man kan göra att äta så mycket på så pass kort tid, men å andra sidan så tittar jag aldrig på godishyllan numera när jag är och handlar och därmed blir inget sådant köpt på andra tider än just påsken.

Nu är det annars rätt mycket jobb som är på gång. Jag har fått både en och två nötter att knäcka när det gäller hemsidan, som troligen imorgon eftermiddag blir två hemsidor. Fast mer om det senare. Nu skall det jobbas.