Platt

Det är så jag känner mig. Platt. Det har varit väldigt mycket att göra, och det återstår en hel del. Just för dagen så är det jobb som gäller. Jag måste sammanfatta det som kom fram i fredags och förändra hemsidan så den passar enligt de nya alternativen som skall finnas. Nog för att sådant kan vara jobbigt, men det är faktiskt väldigt roligt just nu.

Timmen som “försvann” under natten ställde inte till det för mycket för mig, då jag turligt nog inte hade bokat tvättstugan till denna söndag utan nästa. Vilket gjorde att jag kunde sova ut relativt skönt tills det var dags att stiga upp, och med dagens konditionsträning så börjar jag känna igen min spegelbild igen. Även om den där “platta” känslan finns kvar. Som tur är från och med tisdag är allt normalt igen.

Nu blir det att arbeta lite men kanske främst förstå mina egna anteckningar…