Ingen rast, ingen ro

Den gångna veckan med lugn ersattes med en väldigt intensiv fredag För skulle det köras till Gällivare, vilket i sig är småroligt när det precis har snöat och är 0 grader. Det blev dock mycket bättre när jag väl svängde upp på E10 för då ersattes snöslasket med enkel och lätt snörök och helt torra vägar. Massa möten och sent igår så kom jag hem. Dock så fick jag se några saker. Det första var en lastbil som hade testat föret “off pist”, vilket försenade mig närmare 20 minuter upp till Gällivare. Och 20 minuter är väldigt lång tid när man är lätt kissnödig. Väl i Gällivare/Malmberget så träffade jag på ett hus… På vägen… precis i den rondell där jag skulle svänga vänster, och kunde då endast svänga höger. Vilket gav upphov till ytterligare en omväg på närmare 2 mil innan jag hade kommit fram rätt. Så nu efter en natts sömn är jag fortfarande väldigt utmattad.

Även om det har tagit på energin de senaste 24 timmarna så har jag inte glömt att väga mig. Så här är denna veckas resultat:

  • BMI: 34.51 (34.77)
  • Vikt: 106.9 kg (107.7 kg)
  • Wii ålder: 42 år (31 – 32 – 34)

Så ytterligare nedåt denna vecka i vikten och halvvägs till min nästa milstolpe som är ett BMI på 34 (som sedan kommer att förändras till 33 och så vidare). Att “åldern” sköt iväg är jag inte ett dugg förvånad över, då jag nu efter en kopp te fortfarande är förvånansvärt trött och reflexerna är väldigt slöa.