Relaxed

Inte så mycket att rapportera som nyheter. Livet rullar på i sitt bestämda tempo.

Den som faktiskt händer är att jag åter igen skall prova att sätta in linserna inför morgondagens biltur till Gällivare. Jag provade det en gång igår, och ögonen tyckte inte helt och hållet om det. Önskar just nu att jag hade varit så pass smart för snart två år sedan då jag skaffade glasögonen att ha valt endagslinser istället för dessa månadslinser som jag har. Men det är beslut man måste leva med. Nästa gång det är dags för nya glasögon(som jag tror är under detta året) så får det bli endagslinser och även lite snyggare bågar och inte bara de som var väldigt billiga.

Annars så är det mest avslappnat i soffan som har blivit den huvudsakliga aktiviteten, även om lägenheten har fått sig en omgång med utrensning. Är inte helt klar med det projektet ännu, då jag sitter och funderar på en massa saker och hur jag skulle vilja ha det. Det som dock är väldigt uppenbart är att jag fortfarande har en massa kläder(t-shirts och huvtröjor) som jag inte använder, och troligen inte kommer att använda mer över huvudtaget. Har alltid svårt när det skall slängas kläder, men det börjar nu bli lite absurt mycket som aldrig används.