Mera nyheter.

Nu börjar det bli lite stillastående i träningen känner jag. Inte att jag inte tränar, utan att det är exakt samma pass hela tiden och att bara ändra belastningen räcker inte känner jag. Så idag testade jag min “nya grej”. Istället för 5 km gång som vanligt, så blev det först 4 km gång följt av 1 km löpning. Något som faktiskt kändes bättre än vad jag trodde att det skulle göra, då jag aldrig har gillat löpning. Fast den där kilometern försvann i snabb takt, och de närmaste veckorna så kommer jag att skyffla över en km per vecka från gång till löpning. Så till slutet av April eller början av Maj så istället för att gå 5 km är det 5 km löpning som gäller. Kanske utökar detta sedan med fler kilometer… Kanske rent av en mil. Vi får se, men det viktigaste är att nu har jag ett definitivt “mål” att förändra träningen med.

Annars så är det en väldigt lugn vecka, då jag väntar på att kontrakt skall dyka upp som jag sedan skall sätta i händerna på andra personer för underskrift. Så det är brevbärare jag är denna vecka… något förenklat. På fredag bär det dock av igen mot Gällivare över dagen för att hålla en initial utbildning med LKAB folk, så det blir att poppa loss de 23 milen upp och ner igen. Får bara hoppas att det har töat bort ordentligt på vägarna och att ny snö håller sig borta.