Lördag igen…

Ytterligare en lördag i livet, och då är det dags att bekänna färg för den glada lilla Wii plattan.

  • BMI: 34.77 (34.83)
  • Vikt: 107.7 kg (107.9 kg)
  • Wii ålder: 31 år (32 – 34 – 27)

Så lite till nedåt denna vecka. Det är säkert mer. Igår fick jag nämligen spatt och vägde faktiskt de kläder jag har på mig när jag använder mitt Wii Fit, och det visar sig att mina kläder väger 0.7 kg och inte de 1.0 kg som jag har använt tidigare. Samtidigt som det känns liiite mysko att vara så pass noga, så känns det bra att jag har fått en exakt siffra på det. Så oavsett om det bara är två hekto eller ett halvt kilo denna vecka, så är jag fortfarande väldigt nöjd. Det känns även stabilare när man står på plattan. Som att musklerna lyder en lite snabbare än tidigare.

Idag blir det…. ja, jag vet inte. Absolut inget planerat, och just nu så kommer jag spontant inte på något specifikt att göra. Så det blir att ta det lugnt, och som är så vanligt när jag har tråkigt hemma så blir det att datornörda mig lite med en server på Ludd.