Kan själv

Det finns mycket man kan säga om mig. Jag kan snabbt bygga samman en dator från diverse lösa delar. Utan problem svänga samman en tre rätters middag på det som finns i kylen. Göra rätt avancerade matematiska beräkningar. Bygga ett uthus på mindre än en dag. Allt detta kan jag, dock så kan jag inte detta:

I simply don’t bend that way!!!

Dagens pilates pass blev snabbt utbytt mot ett poweryoga pass då ledaren var sjuk. Detta var något som meddelades när man väl hade traskat in i lilla salen, och så här i efterhand så är jag väldigt glad att jag valde pilates på torsdagseftermiddagar istället för poweryoga på onsdgsmorgon. Dock så hjälpte det inte idag, så det blev att “genomlida” ett pass, för så mycket träning av det kände jag inte att jag fick. Stretcha rygg, ben mm kan jag göra själv, och att “aktivera” min bukspottkörtel fixar den fint på egen hand.

Dagen har annars varit en väldigt avslappnande sådan, där jag nu främst väntar på besked från olika instanser, företag och personer innan jag kan göra något mera. Igår sågs det första F1 loppet för säsongen, och det var väl inte direkt jätteintressant. Det hände inte direkt mycket, även om sällskapet var väldigt trevligt. Lyckades komma på en aktivitet som innebar “att snurra” med lilla E utan att man behövde bli vimmelkantig efteråt.

Nu skall jag snart bänka ner mig i soffan för kvällens drabbning i Mario Kart, som verkar bli en ordentlig drabbning. Kommer att bli vansinnigt kul oavsett.