Klubbad…

Känner mig något nedklubbad i skallen. Trött men ändå inte. Seg så länge jag inte gör något. Lite som att leva i en värld gjord av sirap. Jag gissar att lite av detta kommer ifrån den höjda belastningen på träningen som faktiskt känns ordentligt i musklerna. Lite rädd för att jag ligger på gränsen är jag, men så länge jag inte går över den så kommer det att fungera tror jag. Tror dock att jag snart behöver boka en tid hos massören för att pressa ut ryggmusklerna som nu gör lite lätt ont hela tiden.

Igår hade jag mitt första möte om HLRC’s hemsida, och det var faktiskt enklare än vad jag trodde. Jag hade lyckats förutsäga alla saker som skulle finnas, förutom en. Och just den tog inte mer än 10 minuter, sedan var det fixat. Så i det stora hela är min testsida så pass färdig som jag vill att den skall vara för att senare implementeras i den versionen som skall synas utåt. Nu är det bara det “lilla” arbetet med att skriva utbildningsmaterial, vilket kommer att ta upp större delen av min tid.

Något jätteförsenat så dök äntligen Doctor Who – The runaway bride upp idag, med en dag till godo innan jag kunde anmäla “förlusten” till play.com så de kan spåra den och i så fall skicka en ny. Men det är starten på en förhoppningsvis komplett samling om några månader/år. Såg även att det fanns nya kopior på Disneys Skönheten och odjuret att köpa till det väldigt humana priset av 1300kr. Nej, du läste inte fel och jag har inte skrivit fel. 1300kr kostar den. Så det är inte ett troligt köp skulle jag säga 😉